Нова серия записи компрометират кмета на Пловдив

Нова серии записи, компрометиращи кмета на Пловдив Иван Тотев, в качеството му на местен лидер на ГЕРБ, са разпространени до няколко пловдивски медии, съобщи Дарик радио. 

От записите стават ясни вътрешнополитическите интриги в партията на Бойко Борисов и по-конкретно тези между Иван Тотев и бившия областен управител Здравко Димитров.

По думите на Тотев тези скандали трябва да се държат колкото се може по-далеч от медиите, защото, според него, това е най-сигурният начин за сваляне на доверието и може да доведе до намаляване на рейтинга на партията в града. По време на партийно събрание кметът предупреждава никой нищо да не коментира, дори и даден проблем да излезе в публичното пространство.

Скандални са и записите, свързани с изключването на бившия районен кмет на „Западен” Десислава Желязкова,  от които става ясно, че това е станало без да се спазва устава. На събранието присъства и административният секретар Радослава Ташкова, която не може да обясни защо не се спазва вътрешнопартийния правилник.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.