Николай Цонев: Порожанов подиграва ли ни се?

„Назначението на бившия директор на агенция „Митници“ Ваньо Танов отново на същия пост красноречиво показа реалните цели на служебното правителство, а те нямат нищо общо с въвеждането на порядък в политиката”. Това коментира лидерът на “Нова алтернатива” и бивш военен министър Николай Цонев. По думите му, за съжаление, стана ясно, че хората от ГЕРБ, които народът изгони с протести миналата година, използват Президента и назначеното от него служебно правителство за да се доберат до старите си места“.
„Политическата наглост стигна до там, че марионетките на някои партийни ръководители със спортни наклонности излизат пред медиите и пред народа и ни обясняват как черното е бяло..
Порожанов подиграва ли ни се? Как Ваньо Танов ще реши проблемите в митниците, като по негово време резултатите им са най-лоши? И това е констатирано в редица доклади, при това не от български, а от американските служби. Фактите не лъжат – констатациите са, че битката с наркотрафика в България е обезглавена след реформата на Танов в Агенция „Митници“.. И не само с наркотрафика. Как тогава ще оправи сегашните проблеми? С нови разговори с Бойко Борисов за следващия Мишо Бирата ли?“, завършва коментара си Николай Цонев.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.