Николай Бареков: Оформят се „А” и „Б” група за евровота, АБВ е във втората

Днес от последните социологически проучвания е ясно, че има две групи за тези избори – условно казано „А” група и „Б” група. Това коментира във Видин лидерът на ББЦ Николай Бареков. Според Бареков, партиите, които могат да са сигурни, че ще имат евродепутати, са БСП, ГЕРБ, ДПС и „България без цензура”.
„Сега кой ще вземе две евродепутатски места, кой три, но няма шанс за АБВ и Реформаторския блок. Молбата ми към техните поддръжници са да гласуват за „България без цензура”, а благодарение на нашите народни представители ще разтурим парламента на 26 май, като започваме стъпки за това. На изборите на есен вече може да се гласува и за по-малките партии защото тогава бариерата става 4%”, обясни Николай Бареков, цитиран от “Фокус”. Той бе категоричен, че в момента бариерата е непосилна за малките партии.
Лидерът на ББЦ откри нов офис на партията във Видин и посети ромската махала в града. Бареков каза още, че е почерпил ромите в квартала с кебапчета и кюфтета, защото им е празник и изборите са чак след два месеца.
„Но почерпката за тях от ПП „България без цензура” ще бъде на 26 май след като минат изборите. Ако те са подкрепили нашата формация, ние ще отидем и ще ги почерпим на драго сърце. Но, ако решат да подкрепят този, който им е купил гласа, значи те вече са се почерпили”, изтъкна Бареков. По-късно той съобщи, че кметът на Криводол Петър Данчев ще премине в „България без цензура”. Бареков изтъкна, че това е това е първият общински кмет, който партията ще има в редиците си.

Свързани публикации

5 Comments

  1. АБВ И РЕАНИМАТОРИТЕ нямат група. Те дори нямат отбор! Всичко което имат е хлапета с тениски и конуси.

  2. Хубавото е, че ББЦ се развива бързо и може да изпревари ДПС. Така турците ще престанат да са балансьори и да участват в управлението на страната.

  3. Те АБВ е РБ всъщност изобщо не са партии, а сборища на стари, неосъществени муцуни.

  4. България без цензура е доста напред и има големи шансове на 25 май.

  5. Оформлението е прилично. Само дето това ДПС не му е изобщо мястото сред първите, но какво да се прави..

Leave a Reply

Your email address will not be published.