Неутрализираха барикадирал се психичноболен бивш полицай

Закон ограничава правата ни

Екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма успяха да проникнат в жилището в столичния квартал “Стрелбище”, където бивш полицай се е барикадирал от вчера. В резултат на акцията болната и трудноподвижна съпруга на мъжа вече е в безопасност, каза главният секретар на МВР Георги Костов. Малко преди 13 часа тя бе изнесена от апартамента на носилка и е откарана в столична болница. Жената има здравословни проблеми, но те не се дължат на агресия на съпруга й спрямо нея, посочи Костов. Той допълни, че преговорите с бившия полицай продължават, защото той все още отказва да се предаде. Мъжът се е заключил в една стая и все още не знае, че съпругата му вече не е в апартамента.

Мъжът е 69-годишен бивш полицай. Разговорите с мъжа продължават от 17.00 часа вчера, когато на тел. 112 бе подаден сигнал за инцидента. Дъщерята на пенсионирания полицай тогава съобщи, че той се е барикадирал в апартамента заедно с трудноподвижната си съпруга и е стрелял по нея

Преди няколко часа барикадиралият се от вчера бивш служител на МВР произведе и изстрел срещу служител на МВР. При инцидента за щастие няма пострадали.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.