Нещата, които се случват на кино и никога в реалността

Животът изобщо не е като на кино и ако все пак си мислите нещо такова, спрете да взимате наркотични вещества, опитайте се да изтрезнеете и се подгответе за реалността. Защото тя е много по-различна от всичко онова, което сте свикнали да гледате във филмите. Ето няколко конкретни ситуации, които се случват пред камера, но не и след като излезем от киното. CollegeHumor подрежда седем такива ситуации.

1. Игра на бутилка

Според американските филми, рано или късно всеки човек се събира с приятели за игра на бутилка. Разбира се, задължителмо в някакъв сексуален контекст. Главните персонажи ще трябва да се целунат или пък главният герой ще трябва да се прегърне с най-гадната жена в компанията и т.н., и т.н. Уловката е, че в реалния живот тези игри се случват някъде между четвърти и седми клас и после полека замират завинаги.

2. Хората получават повишение

Всички хора във филмите имат смислени и вдъхновяващи работи и за да е всичко още по-изкуствено, на главните персонажи винаги им предстои някаква “важна презентация” или “важна среща”, след която ще се реши дали ще получат повишението, което задължително заслужават. Познайте? Това просто не се случва по този начин. В реалния живот често хората са потиснати, угнетени, а накрая ги уволняват, защото шефът им е намерил някой по-млад, по-глупав, но по-податлив колега, който ще взима по-малко пари. Такъв е животът.

3. Жените получават оргазъм по време на секс

Ако има нещо, което жените във филмите обожават, то това е да получават шумен и много силен оргазъм по време на секс. И винаги крещят така екзалтирано, че на човек чак му става неудобно, защото изглежда, че неговият сексуален живот доста се различава от този в киното. Всичко изглежда много яко на кино, но не е така и на живо.

4. Хората излизат в големи компании и винаги се забавляват

Сещате се за ситуацията, в която някой мъж казва на 13-те си приятели да ходят всички на бар, а 13-тимата се съгласяват мигом и тръгват щастливи и усмиханти към алкохолното забавление. Опа! Ако в реалността успеете да накарате дори трима свои приятели да отидете всички заедно на едно и също място, без никой от тях да предяви каквито и да било претенции, то значи вие водите живот, доста близък до перфектния.

5. Синовете винаги получават одобрението на бащите си

Спомняте ли си колко пъти баща ви е бил съгласен с ваше решение, без да се налага да ви даде бащински съвет? Точно така, няма такива случаи.

6. Хората се влюбват

“Обичам те!”, “И аз те обичам!” Край. Няма такъв филм бе, хора! Знаете ли какво се случва, когато някой мъж реши да каже на една жена, че я обича? Тя се усмихва, изчервява и промълвява нещо като “Много си сладък!”. По този показател филмите са си направо вредни, защото ни създават поредната порция съвсем погрешни очаквания за живота, а после реалността ни шамари с все сила докато сме живи.

7. Хората са щастливи

И когато са щастливи, задължително започват да ръкопляскат и да се прегръщат. Не, то няма лошо в цялото това нещо, но просто в реалния живот щастливите до екзалтираност хора са рядкост и обикновено са гледани с недоверие. И с право.

Източник: CollegeHumor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.