Нешка Робева: Бареков по-лош ли е от Бойко Борисов?

Бареков по-лош ли е Бойко Борисов? Сега ние, „лошият мат’рял”, трябва ли да подкрепяме човека, който казва, че няма да прави нищо, ако няма 121 депутати в следващия парламент. Борисов тупаше по главата президента и му казваше, че няма да е държавен глава, ако не е бил лидерът на ГЕРБ. Това заяви пред Нова телевизия Нешка Робева, която беше лице на предизборната кампания на „България без цензура”. Тя каза, че Николай Бареков е притиснат, доста го нападат, но той прави грешки в защитата си.

Ако ме беше попитал, щях да му кажа, че не е нужно да хвърля в общественото пространство публични тайни – нашите задокеански партньори пуснаха информацията в интернет пространството, допълни Робева, визирайки досието „Буда”.

А вие наясно ли сте откъде взимат пари вашите работодатели, попита Робева в отговор на въпрос на водещите на сутрешния блок на Нова телевизия откъде са парите на Николай Бареков. Дайте да питаме откъде са парите на всяка една партия, от самото начало. Откъде са парите на ГЕРБ за кампанията от 2009 година, попита Робева.

Разглеждам Бареков като един млад човек, който иска да влезе в политиката. Кой е чист в българската политика, продължи Робева с риторичните въпроси. Искам да попитам кой плаща пиар акциите на предишното правителство, когато се опираше пистолет в главата на бивш министър, добави тя (бел. ред. – арестът на военния министър Николай Цонев).

Делян Пеевски два пъти ме е заплашвал пред свидетели, че „ще напълня някоя дупка”, защото говорех как майка му Ирена Кръстева източва Спортния тотализатор. Така Робева отговори на въпроса дали не е свързана с Пеевски. По седем точки обвиних Кръстева за източване на Тото, имаше Временна анкетна комисия по въпроса – всичко се потвърди, с изключение на една точка. Нищо не се случи, защото като има парламентарна комисия, нищо не става, заяви Робева.

Нека се докаже верността на това, че ББЦ е финансирана от Пеевски. Кой го казва това – Ангел Славчев. Той всеки ден обясняваше колко много ме уважава – защо тогава, като беше в ББЦ, не каза нищо за водени разговори с Делян Пеевски, завърши Робева.

Според нея Нешка Робева посочи, че за нея най-доброто било БСП и АБВ да се обединят.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.