Напусналите ПГ на ГЕРБ: Разпадът в партията ще продължи

Процесът на разпад в редиците на ГЕРБ ще продължи. Това прогнозираха в студиото на “Гореща точка” по ТВ 7 независимите депутати Георги Марков и Светлин Танчев. Те двамата напуснаха парламентарната група на ГЕРБ в края на миналата година, както и партията.

Георги Марков и Светлин Танчев за пореден път изразиха разочарованието си от начина, по който се взимат решенията в ГЕРБ.

“Там се вдига зелена или червена химикалка, няма значение какво мислиш”, заяви Марков. Светлин Танчев каза, че се е надявал конгресът на ГЕРБ да покаже, че ръководството е започнало да се вслушва хората, но за съжаление това не се е случило. По думите на Танчев, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов възнамерява да продължи в същия стил на работа. Според двамата бивши депутати от ПГ на ГЕРБ,  Бойко Борисов е в зависимост от Цветан Цветанов, което е и причина за дълбоката изолация на ГЕРБ.

“Стратегията на ГЕРБ е Бойко Борисов да се върне на власт, няма значение на каква цена, дори икономиката на България да се срине. Това мен ме разочарова”, заяви Светлин Танчев.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.