Най-татуираният мъж си чисти татуировките, за да сложи нови

Най-татуираният мъж на Великобритания, чиято кожа е 90% покрита с мастило, е започнал обратния процес. Той е тръгнал на редовни лазерни интервенции с една цел – да премахне всичките си татуировки. Досега е дал 6000 британски лири, а кой знае колко още ще плати.

Но не си мислете, че причината е някакво внезапно вразумяване. 34-годишният ексцентричен мъж иска да се отърве от татуировките си, за да може… да си направи нови. Бихме казали, че този мъж е най-посветеният на татусите човек, за когото сме чували, щом е готов да се подложи на страшни мъки, само и само за да се „почне“ отново.

Кралят е активист от Бирмингам. Прави първата си татуировка – британски булдог, когато е едва на 16 години. Но, както винаги, една татуировка просто не е достатъчна и оттогава до преди няколко месеца мъжът е похарчил над 25 000 британски лири за татуси. Постепенно ексцентрикът покрива 90% от тялото си, включително и лявата си очна ябълка, която е татуирана в черно.
Матю Уелън, както се казва всъщност, сменя съвсем официално името си на King of Ink Land Body Art The Extreme Ink-Ite преди четири години. Но тази година властите отказват да му издадат нови документи, защото сметнали, че всъщност името му е неподходящо.
Не знаем какво се е случило с личните му документи, но знаем какво се случва с кожата му. Тя страда и изживява тежки моменти, защото премахването на татуировките с лазер е супер болезнена процедура. Сами виждате мехурите по ръцете му.
атуиран-1
Източник: Gizmodo

8 коментара

  1. Кой каквото сам си направи никой не може да му го направи.Търси си белята със свещ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.