На “Позитано” 20 силово ще наложат Вигенин да води листата в Благоевград

Бившият министър на външните работи Кристиан Вигенин ще бъде силово наложен от ръководството на БСП за водач на листата в Благоевград. Това се разбра от интервю на говорителя на БСП Атанас Мерджанов пред ТВ7.

Наистина има напрежение в Благоевград, водят се разговори и така трябва да прави всяка една политическа партия, каза Мерджанов. Той бе категоричен, че не може да се упреква БСП за реденето на лисите за това, че се водят интензивни диалози с местните структури
„Вчера достигнахме до единното схващане, че е право на НС на БСП, след като отчете предложенията на областната структура, да утвърди листата. Най-вероятно това ще е Кристиан Вигенин”, каза още Атанас Мерджанов.

Резултатите от изборите ще бъдат една изненада за тези, които предричат, че БСП ще бъде трета политическа сила и няма да набере нужната преднина, каза Мерджанов. Попитан колко места очаква да има БСП в предстоящото НС, той отговори, че ще постигнат такава численост на парламентарната група, която да даде възможност партията да е назаобиколим фактор – над 60.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Ами да. Нявга със сила взехте оная власт и сега вече бая време, безсилно, ама с пълна сила се осирате!… Тъй ще е тя.

Leave a Reply

Your email address will not be published.