МВР не знае дали Бисеров е напуснал страната

МВР не може да се ангажира с информация дали бившият вече депутат ХристоБисеров е напуснал страната. Това са съобщили от ведомството в отговор на въпрос на "24 часа", съобщава електронното издание на вестника.

Бисеров няма забрана да напуска страната, срещу него няма влязла в сила присъда, така че може да пътува във всяка една страна от ЕС с личната си карта, коментираха още от МВР.

Христо Бисеров е напуснал страната, съобщи по-рано днес Българското национално радио, позовавайки се на свой източник. Информацията не е потвърдена официално засега.

Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви по-рано днес, че няма информация Христо Бисеров да е напуснал страната. Местан каза това в отговор на журналистически въпрос дали е вярно, че вече бившият депутат от ДПС, който е разследван за финансови престъпления, вече е извън България.

Председателят на ДПС уточни, че не е виждал Бисеров, нито се е чувал с него, от деня, в който бившият зам.-председател на ДПС го е информирал, че подава оставка. Местан допълни, че няма информация, че Бисеров е разработван от ДАНС, затова "бяхме не просто изненадани, а и шокирани от решението му да подаде оставка, както и от това, че не сподели мотивите си", посочи председателят на ДПС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.