Москов се обзалага, че Борисов не иска да е президент

Фондът за лечение ще разглежда молби в срок, обеща Москов

“Склонен съм да се хвана на бас с много хора, че г-н Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент на България. И изказването му за жена президент е още едно послание в тази посока”, коментира пред Нова телевизия здравният министър Петър Москов.

Преди ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви на общото събрание на “Жени-ГЕРБ” в НДК, че е идея България да има жена за президент.

“Сега като ви слушам и като ви гледам с интерес към президентските избори, си мисля, защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме”, каза Борисов в приветствието си до участниците.

Днес в студиото на Нова ТВ, на въпрос дали Реформаторите са попреяли с власт, Москов отговори, че може да покани всеки един в неговия кабинет и да прекара с него известно време, за да види какво яде той. Относно това дали ще има предсрочни парламентарни избори, здравният министър заяви, че всичко зависи от стабилността на кабинета и възможността на правителството да управлява, а не от ДПС.

Според Москов кабинетът е резултат от здравия разум. Във връзка със създаването на орган между ГЕРБ, РБ и АБВ, Петър Москов заяви, че това е Съветът за развитие, който ще дава поле за много тесни и експертни разговори. Той обясни, че там ще се създава платформа между идеите на различните партии.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.