Мирослав Найденов: Може Харизанов да е бит заради протестите му срещу кабинета

Бившият министър на земеделието и настоящ активист на партия БАСТА Мирослав Найденов коментира по Нова телевизия нападението срещу бившия шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов, който в четвъртък вече беше жестоко пребит с метални тръби. Според Найденов в информациите и коментарите по случае не се споменава това, че Харизанов е един от най-активните протестиращи срещу това правителство.

“Не изключвам възможността нападението му да има нещо общо и с това. За да направи някой подобно дръзко нападение, при положение, че то може да се наблюдава от службите, означава, че този човек има определена протекция. Дано да не е това, защото ако е така, отиваме към едни други крайности и те не отговарят на демократичния процес в страната ни”, заяви Мирослав Найденов.

Бившият министър продължи с догадките, като заяви, че Георги Харизанов със сигурност е бил наблюдаван от службите за сигурност.

“Ако е имало нещо, което се подготвя около Георги Харизанов, то не може да е останало скрито от службите, защото се обзалагам, че и досега той е наблюдаван от тях. Би трябвало службите много бързо да стигнат до извършителите или поръчителите на нападението”, каза Мирослав Найденов.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.