Местан уверява Миков в градивната нагласа на ДПС

Председателят на ДПС Лютви Местан поздрави новоизбрания лидер на БСП Михаил Миков и му пожела “непоколебимост в отговорната мисия да работите с авторитет и политическа авангардност”, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

“Няма да спестя поздрав и заради спечеленото от Вас лидерство след оспорвана надпревара между знакови за БСП лица. Ценя спечеления от Вас избор. В него различавам силата на собствената Ви политическа и парламентарна аура на опитен политик с европейска комуникативност и категорична самостойност.

Във Вас приветствам авторитета да се работи последователно в името на конструктивната политика без дребнавостта на самоцелната партийност за европейското бъдеще на България.

Преди да завърша с полагащото Ви се уважение, Ви уверявам в градивната нагласа – лична и на ДПС – да влагаме политическата си себестойност за националните приоритети, през които да преведем България през реформите за висок стандарт на гражданите и за стабилна демокрация в държавата”, изтъква в поздравителния си адрес Лютви Местан и завършва с пожелания за успехи към новоизбрания председател на БСП.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.