Местан покани Борисов на кафе в Кърджали, но не се разбраха за часа

Лидерът на ДПС Лютви Местан покани председателя на ГЕРБ Бойко Борисов да поговорят на по чаша кафе в Кърджали, където са и двамата в съботния ден. Първоначално Борисов приел поканата, което дори бе съобщено от БТА в заглавие като новина.
Няма тема, която да продиктува нашия разговор, освен етническата толерантност, стабилност и спокойствие на населението в региона, каза Борисов, цитиран от БТА.
Малко по-късно се разбра, че Борисов е поискал промяна на часа, заради футболен мач.
Явно Борисов е бил неискрен в желанието си за кафе с Местан, коментира лидерът на ДПС, говорейки за себе си в трето лице ед. ч.
“Нещо го е притеснило. Може би не е очаквал, че ще приема да бъда домакин. Сега променя часа, предложен от него самия. Той знае, че в 17:30 часа започва срещата ми с актива на ДПС. И никоя футболна среща не стои по-високо от уважението ми към членовете и симпатизантите на ДПС, за да ги накарам да чакат края на един или друг мач. Като домакин, вече уведомих г-жа Цачева, че ги чакам в 16:35 часа в една неутрална територия, каквато е „Марая” до хотел „Арпезос”. Разбирам, че среща няма да има”, заявява лидерът на ДПС Лютви Местан, цитиран от “Фокус”.
Междувременно Борисов добави и четвърто име към огласените от него до момента имена от евролистата на ГЕРБ
Томислав Дончев, Андрей Ковачев, Мария Неделчева и Владимир Уручев са първите четирима в листата на ГЕРБ за европейските избори. Борисов обяви, че следващите кандидати за евродепутати ще обяви следващата седмица.
“За да има интерес”, добави лидерът на ГЕРБ. И допълни, че има евродепутат от ГЕРБ, който няма да влезе в новата листа, но отказа да каже кой е.
На снимката: Кафенето, където Местан ще чака Борисов в 16,35 часа

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.