Местан: Борисов изпитва панически страх от Пеевски

Борисов се издаде – изпитва панически страх от Пеевски. Не от Пеевски сам по себе си, защото, въпреки сатанизирания му образ, той никак не е страшен. Страшни са истините, които таи в себе си. Собствено и за Борисов, разбира се. Задава му се въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски…“, а Борисов отклонява въпроса. Избира да говори за фалиралата НЕК и за други фалирали системи, защото го е шубе. Апропо, ако фактът на фалиралите според него системи е основание да не отговаря конкретно за персони (в случая Пеевски), защо този принцип не се отнася за Местан?! При това без въобще да са го питали за мен. С какво му се набих в устата?!… Отговорих вече – изпитва страх човекът. Един такъв истински, неподправен, първичен. Явно не от Местан, а от Пеевски. И има защо.
Ако не ми вярвате, опитайте се да провокирате тогова (Бойко Борисов), който задкулисно мениджираше протестите, да го вкарате в конкретен коментар за личното му отношение към Делян Славчев Пеевски. Няма да успеете. Ако все пак постигнете частичен успех, то той ще се изразява в признанието му, че многократно са се срещали с Пеевски, за да говорят „за държавата и регионите“.
Аз, Местан, акъл така и не давам. Нося си отговорностите, доколкото мога. Но на Пеевски повторно ще му дам един акъл. Недей да мълчиш. Този не заслужава цената на мълчанието ти.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.