Мая Манолова: Депутатите от ГЕРБ почнаха и завършват с плаж

Зам.-председателката на 42-то Народно събрание Мая Манолова не скри раздразнението си от днешното решение на ръководството на ПГ на ГЕРБ да не участва повече в заседания на комисиите и парламента до деня, в който трябва да се гласува оставката на правителството.

„При ГЕРБ всичко е предпоследно. Няма особена изненада. Очевидно те ще завършват работата си в този парламент както я започнаха – с двумесечна лятна ваканция по плажовете. Очевидно така ще приключат 42-то Народно събрание – с още един месец на плаж. Добре са го измислили, заплатата им върви…”, коментира Манолова пред журналисти в кулоарите на парламента. Тя допълни, че хората са изпратили представителите си в парламента, за да се решават проблеми, а не за да паразитират депутатите на гърба на избирателите, както в момента правят ГЕРБ.

Манолова изброи важните закони, чието приемане в момента е осуетено. След което изтъкна, че ГЕРБ проявяват “безотговорно, високомерно, безпрецедентно отношение”. По думите на Манолова „ситуацията е абсурдна, несериозна и смешна пред българските граждани”.

„Нямам представа, какво ще им хрумне. Могат да не в пленарна зала, да направят така, че правителството на Пламен Орешарски изобщо да не подаде оставка”, каза още Манолова. Зам.-председателката на Народното събрание изтъкна, че в парламентарната програма за днес и утре са били включени единствено законопроекти, които са консенсусни и са одобрени от ГЕРБ

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.