Мая Манолова: Аз предложих Делян Пеевски за шеф на ДАНС

"Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност". Това призна при участието си в сутрешния блок на  Нова телевизия Мая Манолова, депутат от левицата и зам.- председател на Народното събрание. По думите й, това вече нямало никакво значение, защото отговорността за това действие била поета.  Видимо афектирана Манолова коментира, че очевидно има интерес да се върти една и съща плоча и повтори, че иска да успокои тревожните  журналистически души на водещите Цолова и Николаев.

Които, както твърди бившата им колежка Миролюба Бенатова бяха изхвърлени от bTv заради твърде чепато интервю с премиера Пламен Орешарски.

Манолова не само за пореден път обяви, че се плаща на протестиращите срещу правителствто на Пламен Орешарски, но съобщи и „хонорарите” на участниците в демонстрациите: 30 лева за пенсионер, 50 лева за гражданин, а за семейство с дете – над 100 лева. Соцдепутатката изтъкна, че организацията на протестите включва автобуси със служители на общини, с хора, които се стимулират допълнително и които са редовни участници в протестите. Според Манолова, това е започнало така още с протеста в защита на Бойко Борисов през февруари и продължава до момента. Манолова не отрече, за т.нар. контрапротести е имало помощ от структурите на социалистическата партия, но подчерта, че „никой не получава пари от БСП, за да участва в протестите, защото „това са хора, които седят зад собствена кауза”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.