Мартин Захариев: Аз бях черната точка на червения килим

Слава Богу, че когато аз бях депутат коалицията не се казваше “БСП лява България”. Това, което сега измислиха е голяма глупост, защото това е най-измислената коалиция, която съм чувал. В нея има 3 социалдемократически и 3 комунистически партии, които имат толкова хора, колкото има във вашето студио – заедно с операторите. Това е комична коалиция, обяви в студиото на “Добро утро, България!” по TV7 и NEWS7 Мартин Захариев, който беше депутат от “Коалиция за България” в предишното Народно събрание.

“Не съм стъпвал на “Позитано” от 5 август, защото не са ми интересни. А и аз не съм им интересен. Не се долюбваме хич. Ние не се долюбвахме и тогава, да ви кажа честно. Аз бях черната точка на червения килим”, продължи Захариев. Той твърди, че никога не е бил ляво мислещ, а човек от бизнеса и сега се е върнал там, където е бил винаги. Според Захариев резултатите от евроизборите са били очаквани, а резултатът от последните парламентарни избори е повече от знаков за БСП. По думите му, загубата на БСП-Лява България на 5 октомври е повече от нокаут в бокса, а 39 депутати е най-ниското парламентарно представителство на БСП за последните 25 години.

Свързани публикации

1 Comment

  1. При това положение само едно не разбирам – защо изобщо си станал депутат? То бива усукване и уговорки ама чак пък толкова. Бил та не бил. ЗЗа да станеш депутат значи би трябвало да имаш позиция и кауза. А и малко уважение към тези, които са ти дали възможност.

Leave a Reply

Your email address will not be published.