Марин Маринов: Ангел Славчев беше троянски кон в ББЦ

“Ангел Славчев беше се присъединил към Николай Бареков, защото явно се притесняваше, че партията му набира сила. Той се подвизаваше там като “троянски кон” на някоя друга политическа сила”. Това заяви пред ПИК частният детектив и деен участник във февруарските протести Марин Маринов, цитиран от barecov.com. По думите на Маринов, по време на целия процес, свързан с митингите, Ангел Славчев и обкръжението около него са вървели срещу демонстрантите и се опитвали да провалят шествието. Според Маринов има вероятност Славчев да е имал за цел да осуети протестите.

“Той по всякакъв начин се опитваше да раздели хората. Дори разделяше протестиращите на два лъча. Беше си намерил 50-60 човека, които явно му вярваха. Хората около него се появяваха само там, където има камери”, разказа Марин Маринов. Според него, хора като Ангел Славчев не трябва да бъдат допускани до гражданското общество, защото не работят в полза на държавата.

По-рано днес изключеният от ББЦ бивш зам.-председател Ангел Славчев говори в сутрешния блок на Нова тв и отново отправи сериозни обвинения към Николай Бареков.

„Взехме колективно решение за участие в „България без цензура”. Над 80% от протестиращите през 2013 година се вляхме в редиците на „България без цензура” по един или друг начин. Повярвахме му, той се кълнеше. Повярвахме, че можем да променим България, да преборим статуквото”, заяви Славчев, след което изтъкна, че Бареков е излъгал очакванията им..

Ангел Славчев отхвърли твърденията, че е взимал 9 000 лева на месец заплата от Николай Бареков, но заяви, че с му предлагали много повече.

„Преди 3-4 седмици ми предложи 5-цифрена заплата, за да си кротувам. Предложи ми 20 000 лева на месец, но му отказах”, каза Ангел Славчев. И се оплака, че в ББЦ има има интриги, а хората са бъдат мачкани и натискани да взимат решения, които не са техните решения.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.