Манолова: Вот по време на кампания е като любов по време на холера

С внасянето на вота на недоверие Бойко Борисов изпълнява опорните точки на Иво Прокопиев. Вот по време на кампания е като любов по време на холера, защото това не е дебат, а скандал. Това заяви Мая Манолова, зам.-председател на НС и член на ИБ на БСП в изявление за медиите, направено на тротоара пред централата на партията на „Позитано” 20. Според Манолова внасянето на вот на недоверие по време на предизборна кампания е неуважение към избирателите.
„Представете си как ще изглежда дебат по вота – политическо джавкане, вместо дебат с политически аргументи, а това ще отврати допълнително избирателите”, заяви Манолова. Тя подчерта, че опорните точки на Прокопиев показват как действа задкулисието в България.
„Това не е просто сценарий. Това е заговор срещу България, срещу българското правителство и гражданите ни. От една страна интересите на икономическите групировки, а от друга, интересите на гражданите, които искат по-поносими цени на тока”, категорична бе Мая Манолова. Според нея е скандално, че се замесват политически партии и дори се прави опит в този заговор да бъдат включени и двама еврокомисари – комисарят по енергетиката и българският еврокомисар Кристалина Георгиева.
Манолова бе категорична, че ако вотът бъде внесен в петък, то председателят на парламента Михаил Миков ще изпълни изискванията на парламентарния правилник и ще насрочи дата.
Но аз лично съм скептична по отношение на това дали народните представители ще загърбят ангажиментите, които са поели пред избирателите си, за да участват в една евтина предизборна агитация, каза още Мая Манолова.

Снимка: Пресцентър

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.