Майката от Кнежа подава молба да й върнат децата

Предстои щастлив финал на драмата с 23-годишната Тереза Коцева от Кнежа, чийто две деца, включително новородено, бяха отнети и дадени на приемни семейства, съобщи ТВ7. Още днес Тереза ще подаде молба до социалните за връщането на двете й дечица, тъй като е изпълнила всички техни изисквания. След излъчването на серията репортажи за драмата в ефира на NEWS7, много добри хора се притекоха на помощ на младата жена. Домът й вече е пълен с дрешки, сметката й за ток е оправена и в къщата вече е светло и топло.

“Чувствам се в приповдигнато настроение. Нямам търпение да си дойдат децата. Всеки ден ходя да кърмя малкия”, казва Тереза, която събира всяка касова бележка от средствата, които е получила от добродетелни хора.

“Вече имам толкова много колички, че не знам какво да ги правя. Вече съм се договорила с 2-3 жени, на които ще им ги дам, защото имам нужда”, добавя Тереза, за която сега най-важното е отново да започне работа. Тя е получила няколко обаждания, но засега няма нищо твърдо. Единственото сигурно е, че когато децата се върнат, домът ще е ремонтиран и те ще попаднат в една добра среда.

Адвокат Пламен Димитров, който помага на Тереза с юридически съвети, обясни предстоящите стъпки по връщането на децата. Неговата прогноза е, че в най-кратки срокове те ще й бъдат върнати.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.