М-р Маринов: Без армия ще е най-лесно да плащаме вноските в НАТО

Служебното правителство ще подготви изборната загуба на ГЕРБ с неадекватните си решения

Да беше мор, да беше чума, а то..

Първият ни приоритет, според министъра на отбраната Велизар Шаламанов, е завръщането на България в центъра на НАТО и на ЕС, с много по-активна роля и участие в процесите.
Г-н Министър, тръгвайки към НАТО, дали знаете в коя точно точка на географията се намира Българската армия в момента? Да, точно там, в най-нецензурното място благодарение на екипите Ви от послушници, за които думите, морал, национален интерес, държавническо мислене и отговорност се припокриваха напълно само с една дума- келепир (личен и партиен). Нещо напълно нормално за последователите на човека от Банкя- една прочетена книга е достатъчна да се научиш да натискаш бутоните на безгръбначните си министри!
Изказването на поредния вреден за сигурността служебен министър на отбраната от екипа на Аню Ангелов е доказателство, че и без Аню по Ньойски се изпълнява деструктивната политика на ГЕРБ. Закриването на поделения е запазената марка на ГЕРБ, с която се наказваха за назидание цели региони, където системно на избори ГЕРБ получава по-слаба подкрепа. И сега отново съдбата на български граждани и техните семейства става разменна монета в гнусната политическа борба за власт.
Афишираното от БСП възстановяване на поделението във Враца даде надежда на региона и на пряко засегнатите от закриването му български граждани, че справедливостта ще възтържествува и агонията, при управлението на ГЕРБ вече няма да се повтори. Да, да.. ама не- след наводненията от пороите служебното правителство на ГЕРБ идва със „замразяването”.
И отново в политическата джунгла на България- групи български граждани, обединени по професионален признак, се превръщат в заложници на политическите партии в реваншистката им борба за власт на всяка цена. След военните да се готвят –лекарите, след тях феотдалните учени, след тях… поредните носители на по-висок от герберския интелект!
За служебното осигуряване участието на ГЕРБ всички ходове за събиране на пари са добри! Така се осигуряват пари за предизборната кампания за сметка на сигурността на цяла северозападна България! Експертите на ГЕРБ в областта на отбраната, извадени от политическия фризер на времето и нафталина, бързат да рапортуват за поредното си безумно решение.
И малко аритметика в помощ на служебния министър доц. д-р Шаламанов-унизително и срамно е да се оправдаваш за неспособността си да платиш вноската в НАТО в часта, за която отговорност носи МО, и решението, което предлагаш, да е „замразяването на размразеното” поделение във Враца! Пътят е ясен, целта е постижима: ако ГЕРБ „замрази” цялата Българска армия, проблемът с вноските ни за членство в НАТО ще се реши автоматично на 100%!
А НАТО и Европа ще възнаградят послушанието на българските политици за покорството им по геополитическите въпроси, които заплашват сигурността ни.

(Това писмо бе разпространено от пресцентъра на ПП „Нова алтернатива“ с разяснението, че в централата на партията и е подписано от майор Марин Маринов, кандидат за длъжност във военно формирование 54 990 Враца)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.