Листата на ДПС за евровота се води от Филиз Хюсменова, втори е Пеевски

Листата на ДПС за европейските избори ще се води от заместник-председателя на партията и български представител в Европейския парламент Филиз Хюсменова, съобщи на пресконференция лидерът на партията Лютви Местан. Втори в листата е Делян Пеевски, трети – Неджми Али, четвърти – председателят на Младежкото ДПС Илхан Кючюк. Пета е Искра Михайлова, шести – Станислав Анастасов.
Взехме нелесното решение по настояване на структурите, поради което г-н Пеевски е втори в листата, коментира Лютви Местан. По думите му, в тази номинация не трябва да се чете знак нито към БСП, нито към ГЕРБ.
Местан изтъкна, че 26 организации на ДПС са издигнали Делян Пеевски.
„Онова, което чух и усетих в изказванията на областните ни председатели, може да се сведе до следното – областните председатели на ДПС казаха, че са номинирали реалния човек, реалния политик Пеевски, а не този, когото виждат като сатанизиран образ”, заяви Местан.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Мисля, че издигането на Делян Пеевски е голяма грешка, която ще навреди и на ДПС, и на БСП. Дори да е неправилно сатанизиран, г-н Пеевски би трябвало сам да се откаже от депутатството в името на социалния мир. И за започне да се занимава с обществено полезни проекти, които да изчистят имиджа му – напр. да подпомага отец Иван от Нови хан, пък после да мисли за политическа дейност

Leave a Reply

Your email address will not be published.