Легия “Антимафия”: Висш политик и наркобарон са в сделката с 1400-те кг кокаин

“Висш български политик и прочут наркобарон стоят зад сделката с огромното количество кокаин, което беше заловено наскоро. В Чили българин се е срещнал с представители на Южноамериканско левичарско революционно движение, което попада в списъка на терористичните организации и е гарантирал, че политикът и наркобосът гарантират за успешното приключване на сделката и, че тя няма да се провали както първата сделка”. Това обяви председателят на гражданското движение “Българска легия Антимафия” Григор Здравков, цитиран от електронното издание на „Труд”. Здравков уточни, че когато говори за политик, няма предвид общинският съветник от ГЕРБ в Столичния общински съвет Орлин Алексиев, чийто имоти бяха обискирани във връзка със заловения преди две седмици 1400 кг кокаин на кораб, превозващ машини на участници в ралито “Париж-Дакар”.

По думите на Григор Здравков, наркогрупировките в България продължават да се снабдяват с кокаин от Боливия и Колумбия, а част от банковите преводи на българските наркомафиоти минават през Люксембург, ОМАН и остров Аруба.

Припомняме, че веднага след бяха извършени обиските в имотите на Орлин Алексиев бившият тв-водищ Росен Петров също коментира темата по ТВ7.

„Доскоро наричаха Брендо Краля на кокаина, но дали той не е друг”, попита Петров. – “Може би това е Б. Но ако името му фигурираше в тефтерчето на Златанов, той щеше да присъства с инициалите ББ. В някои среди на този ББ казват Белия генерал”, разказа Петров.

 

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.