Кристиан Костов взе второ място на Евровизия

Не гледам новини, забраниха ме. Така българският представител Кристиан Костов в Евровизия коментира въпроса дали се е впечатлил от негативните коментари, че е представител на Рудия. Крисиан стигна почти до върха на “Евровизия”, взимайки второто място на тазгодишното издание на конкурса в Киев. 17-годишният младеж и песента му Beautiful Mess постигнаха втори най-висок резултат и от публиката, и от държавните журита в най-доброто класиране на страната ни досега. Безапелационен победител бе Салвадор Собрал от Португалия с лирично изпълнение на баладата Amar Pelos Dois, в което липсваха лазерите, пиротехниката или тежката сценография, така характерни за този конкурс. Това означава, че Португалия догодина ще домакинства “Евровизия”.

Класирането до 10 място изглежда така: Португалия, България, Молдова, Белгия, Швеция, Италия, Румъния, Унгария, Австралия и Норвегия.

“Гледам да не обръщам внимание на негативните коментари, тъй като такива винаги има, но те не са градивни”.   “Не вярвам и на спекулациите относно това, че победата на Салвадор Собрал е в тясна връзка с предполагаеми здравословни проблеми. Изпълнението му беше наистина пленяващо и той си заслужи първото място”, коментира още Борислав Миланов.

Той допълни още, че преди да започне да пише песента, е искал да разбере артиста и да я съобрази с неговите качества.

“Затова и никой от останалите изпълнители не можеше да изпее тази песен”, настоя Борислав Миланов

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.