Краят на света идва през октомври

Светът може да свърши през октомври тази година сочи нова конспиративна теория за злокобната и мистериозна планета Нибиру, чието съществуване така и не е доказано научно.

Именно през десетия месец от новата година проучвания показват, че гигантската планета ще се сблъска със Земята, разказва британският “Дейли Мейл” (Daily Mail), цитиран от вести.бг.

Ссмята, че Нибиру обикаля около Слънцето по голяма, разтеглена орбита. На всеки 36000 години, а според някои автори на 12 хил. години, преминава през центъра на Слънчевата ни система. Според някои автори Нибиру отново ще премине през Слънчевата ни система и този път фатално близо до Земята.Конспирация за това сочи, че ще се случи именно през октомври.

Изследователят Дейвид Мийд смята, че около Нибиру орбитират много тела и те заедно с планетата X, както някои наричат, ще се сблъскат с нашата планета.

Смята се, че ще се предизвикат катастрофални промени в климата на Земята.

Предишните очаквания бяха Нибиру да се сблъска със Земята през декември 2015 година, а преди това и през септември. Според някои наблюдатели на планетата X тя е трябвало да се удари в нашата през декември 2012 година, което съвпада с апокалипсиса, предречен от календара на маите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.