КПУКИ оневини Вяра Петрова, но ексдепутатката напусна ГЕРБ

След като видях името си и разпореждането "да се удари", сметнах, че нямам място в тази партия, коментира бившият бургаски депутат от ГЕРБ Вяра Петрова пред кореспондента на БГНЕС в Бургас.

Петрова, която напусна парламента още в края на миналата година, за да бъде разследвана за конфликт на интереси, каза, че е депозирала оставката си като член на партията преди няколко дни.

"Много подробно съм си описала мотивите там, че не желая повече да бъда в тази партия, в която преди 6 г. тръгнахме с идеята за честно и открито управление. Видях какво се случи, изпитах го на гърба си", коментира Петрова. Тя не пожела да поясни кой стои зад поръчката "да се удари", пояснявайки, че хората сами могат да се сетят като видят инициалите.

Бургаският депутат от Коалиция за България Атанас Зафиров, който подаде сигнала до Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, каза че едва вчера, 9 месеца по-късно е получил отговор от институцията. В решението пише, че Петрова не е в конфликт на интереси, поясни Зафиров.

(БГНЕС)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.