Кольовски: Кризата с банките дойде след визитата на Б. Б. в САЩ

Сигурен съм, че посещението на Борисов във Вашингтон е свързано с кризата в банките впоследствие и цялата тази паника, която се създаде с помощта на прокуратурата и е функция на тази “екскурзия”. Това коментира пред БГНЮЗ журналистът Любомир Кольовски. По думите му, наистина много хора ходят в САЩ при определени кръгове и вероятно точно те са “ориентирали” лидера на ГЕРБ. Според Кольовски домакините на Борисов отвъд океана имат своите интереси – свързани с шистовия газ или с нещо друго – и нещата изглеждат така, сякаш лидерът на ГЕРБ е бил на инструктаж, след което блестящо си е изпълнил мисията.

“Напълно е възможно самопредлагането на Борисов за премиер да е самосбъдващо се предсказание. Може да стане, да бъде избран, но по Коледа- прогонен с камъни”, прогнозира Любомир Кольовски. Който освен това припомня цяла поредица от крилати фрази, изречени от Бойко Борисов: за “матряла”, за телешките пържолки за следовите кучета, за ровенето на тайни гробове на плиткозаровени бандитски трупове, вкл. и репликата “Аз съм прост. И вие сте прости. Значи, ще се разберем”.

Според Кольовски тази фраза е ключова. А също така ключови са и маниерите на Бойко Борисов, които, по думите на коментатора, са сегментирани от обичайните движения на нещо средно между фелдфебел и новозабогатял нашенец от края на по-миналия век, след което следвали асоциациите са за цървули, потури и мокър шаяк…

“Не ми е по силите и ума да обрисувам изцяло психопрофила на Бойко Борисов. Но се замислям,когато някой ми каже, че това било харизма, която импонирала на много хора, твърде много хора с правото да гласуват”, пише още Любомир Кольовски. И допълва, че хора като Борисов са допускани във властта от задкулисието, защото много лесно се манипулират и работят за интересите на този “елит”.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.