Каракачанов: ББЦ успя заради патриотичните си послания

Патриотичните послания бяха ключови за успеха на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Това отчете лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във “Факторът Кошлуков” по ТВ7. Каракачанов изтъкна, че сега коалицията гледа към предсрочния парламентарен вот. Каракачанов защити тезата, че българските политици трябва да седнат на една маса и да се договорят за приоритетите на нацията, да се назначи служебно правителство и през октомври да се отиде на предсрочен вот.
Не е възможно една седмица след изборите голямата борба между БСП и ГЕРБ да е за една стая в парламента и за кафеварката на Борисов, възмути се Каракачанов. Той определи поведението на БСП и ГЕРБ в сегашния парламент като несериозно и циркаджилък.
Крайно време е политиците да говорят неща, които ще се случат, а не на кого ще се харесат, коментира още Каракачанов. Той бе категоричен, че всичките 17 български евродепутати трябва да работят в един отбор и да имат само една цел – да лобират за България, за да получим колкото се може повече средства от фондовете на ЕС.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.