Кандидат-депутат: Не гласувайте за мен, ние сме патерица на ГЕРБ

 

Флейтистът Кристиян Коев, който е водач на листата на политическа партия „Средна европейска класа” в столичния 23 МИР и в Смолян, поиска симпатизантите на партията му да не гласуват за него, както и за Григор Здравков и Петър Якимов от легия "Антимафия", съобщи BNnews.

"През последните 2 седмици разбрахме, че сме попаднали в схема на управляващите от последните 4 г.. Оказа се, че една партия, която ни привлече, всъщност е патерица на ГЕРБ", обясни призива си Коев и изрази надежда някога да направят чиста структура. По думите му "това е начинът ни да се оттеглим от Средна европейска класа" и то главно заради Емил Димитров".

Както е известно бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров (Емо Ротманса, Емо Фаса) приласка част от студентите от Софийския университет, които избраха за свой патрон Стоичков. После обаче Нова телевизия показа направени със скрита камера кадри от семинар в хотела на Димитров в Етрополе, където младежите от движение „Орлов мост” са били обучавани как да участват в изборни манипулации.

В деня на обучението по изборни манипулации Емил Димитров все още е член на ГЕРБ. Ден по-късно той е отлъчен от партията, защото като депутат, е действал в конфликт на интереси. По-късно Димитров стана един от разобличителите на ГЕРБ, изведе семейството си зад граница и депозира при чуждестранен нотариус показания, които според него гарантират неговата и на близките му безопасност.

Председателят на "Антимафия" Григор Здравков е водач на листата на "Средна европейска класа" в 24 МИР, а говорителят на легията  – Петър Якимов, води в 25 МИР в София.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.