Калина Крумова учредява Сдружение “Евромайки”

Калина Крумова, която бе водач на листата на ББЦ в Ловеч и се отказа от мястото си заради коалиционната политика на партията, която ограничава избираемите места за евромйките ще учреди свое Сдружение “Евромайки”. Това става ясно от покана, изпратена до медиите. Ето и пълния текст на поканата.

” Имам удоволствието да ви поканя на учредяването на сдружение „ Евромайки“. Работата ми като политик и журналист ми дава увереността да създам нова неправителствена организация с фокус върху българската жена- майка, дъщеря, партньор и професионалист. Социалните, здравните, образователните и културните проблеми на обществото ни днес ще бъдат приоритет в работата на сдружението.  Водещ на събитието, член на Управителния съвет и ръководител на ресор „ Култура“ ще бъде актрисата Ернестина Шинова.

Очакваме ви в събота, 27.09.2014г., зала 8 на НДК! Начало на събитието- 11:30ч., брифинг- 12:30ч.!”

От ББЦ излязоха със съобщение, че “Евромайки” е запазена марка на ББЦ и тя не може да бъде присвоявана. Евромайки на ББЦ ще дадат пресконференция в събота от 14.30 часа.

 

1 Comment

  1. Калина, за какво ти е цялата тази галимация? Защо напусна и защо тръгваш по пътя на Капка? Коя беше партията на Капка, как се казваше, участва ли на избори и т.н. Употребиха Капка и сега нищо. Прави нещата така, че да не са със затихващи функции.

Leave a Reply

Your email address will not be published.