Калина Крумова: Няма защо да нападам Бареков, в ББЦ има много стойностни хора

Когато в един екип има прекалено много хора с високи амбиции, но без покритие, трябва да решиш да заставаш до тях или да си тръгнеш. Поставих правилно като си тръгнах от „България без цензура”. Така Калина Крумова коментира в „Тази събота” по bTv оттеглянето си от ББЦ. Тя обясни, че е напуснала партията в 12 без 5, защото не е искала да излъже избирателите, като подчерта, че би го направила и в 12 без 1, ако го е усетила за правилно.

Калина Крумова подчерта, че няма причини да напада Николай Бареков, няма да разцепва и ББЦ, защото там са останали много стойностни хора. В партията има обаче и твърде много хора с амбиции без покритие, отбеляза Крумова. Тя обясни, че е застанала на времето зад Волен Сидеров, а после и зад Николай Бареков, защото двете партии са били олицетворение на новото.

Сега Крумова смята да се занимава в неправителствения сектор със социални каузи, подети от организацията „Евромайки”, на която е председател. „Когато нямаш диалог с една партия, можеш да имаш диалог с няколко партии”, каза тя и отказа да коментира дали отново би влязла в политиката, но подчерта, че не се е изморила от нея.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.