Йосиф Кобзон пя в Търново за кандидатите на БСП

На концерт във Велико Търново популярният руски певец Йосиф Кобзон подкрепи кандидатите на „Коалиция за България“ Пламен Чернев и Петър Курумбашев, съобщиха от пресцентъра на левицата. След едно от изпълненията си Кобзон каза: „Желая Ви успех в Европарламента. Разкажете там, че Русия не иска война“, след което каза, че руснаците обичат България.
По-късно Кобзон вдигна цялата зала на крака с изпълнението си на „Моя страна, моя България“, посветено на двамата кандидати за евродепутати Пламен Чернев и Петър Курумбашев. След концерта Кобзон се срещна
с двамата зад сцената и изказа своята радост от великотърновската публика.
Междувременно в ефира на електронните медии започна излъчването на новия предизборен клип на Коалиция за България, с участието на Стефан Данаилов – Ламбо. Клипът е с продължителност 45 секунди и в него любимецът на няколко поколения българи актьор, политик и социалист казва: Никога не съм мислил за себе си като за политик, а като за човек, който прави всичко със сърцето си. Печелил съм и съм губил битки, предавали са ме близки хора и съм го преживявал. Губил съм приятели и близки хора, това не мога да го преживея. Но знам едно, хората, които искаме и можем да направим нещо добро за страната, сме все още повече, защото го правим със сърцето си. А сърцето е винаги в ляво.

Свързани публикации

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.