Изгонили Алгафари от “Позитано”, той ги описа във Фейсбук

Бившият пи-ар стратег на БСП, а след това и на АБВ Нидал Алгафари отишъл днес на пленума на социалистите, но Станишев го видял и проводил “един мил човечец” да пропъди най-учтиво неканения гост. Това научаваме от публикувания от Алгафари в социалната мрежа преразказ на тема: “Какво видях на “Позитано”, освен черни гарвани”.

Прочее ето и самото описание на Нидал Алгафари:

Приятели,
Днес имах уникалната възможност да видя с очите си и да чуя с ушите си черните грачещи гарвани на Позитано 20! Изпълзяха всичките тайни и явни привърженици на Първанов и несменяемите феодали в партията. Групираха се и започна атаката. Хора които са се проваляли, не в личен, а в партиен план, още от времето на Живков, излязоха от дупките си и започнаха да ръфат всичко около себе си, само и само да запазят рахата си. Включиха се и такива наивници, които не разпознаха феодалите в себе си и поискаха оставка на всички други, но своята не подадоха. Всеки един от тях похвалваше Първия и колко го харесвал, но искаха само той да подаде оставката си, че да не стигне и до тях самите. Други пък пуфтяха, цъкаха с език, тюхкаха се и се криеха в бюфета, че да не ги разпознаят.

А този върху чийто плещи стои основата на провала на БСП на изборите не му допадна, че съм там и изпрати един мил човечец да ме помоли да не съм свидетел на поредното падение.

Надявам се, макар и все по малко, че партийните деребеи ще си отидат или, че ще стигнат силите на Станишев да ги отпрати, завършва разказа си Нидал Алгафари.

Снимка: Фейсбук

Свързани публикации

1 Comment

  1. А какво правиш тогава там да те питам? Нали напусна, какво правиш там? Същия като Дикме и като Осмен Октай – оттук нататък ще се препитава с разказване на спомени от Позитано 20. Ами направи нещо стойностно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.