Има ново дружество ЦСКА 1923

Акционерно дружество "ЦСКА 1923" АД бе учредено в София. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент.
Видео

Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС.

"ЦСКА 1923" АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас, съобщиха учредителите в отворено писмо, изпратено до БТА.

В писмото се отправя призив за насрочване на извънредно заседание на Изпълкома на БФС, което да доведе до положително решение за бъдещето на ЦСКА.

Отворено писмо – призив към Изпълкома на БФС

Уважаеми Господа,
днес (30.06), в град София бе учредено акционерно дружество "ЦСКА 1923" АД. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент. Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС. "ЦСКА 1923" АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас.

Когато въпросната сделка стане факт, придобитото търговско дружество официално ще премести седалището си на адрес булевард "Драган Цанков" 3, в София, ще смени името, цветовете и емблемата си. "ЦСКА 1923" АД ще сключи предварителен договор с ПФК ЦСК ЕАД за изкупуване на акциите на ПФК ЦСКА ЕАД, след изчистването на дълговете от страна на старите собственици.

Сделката е продиктувана във връзка с последните събития и тежката обстановка в Клуба, и ще бъде осъществена при абсолютна прозрачност. След обстойни проучвания и консултации с юристи, както и след достатъчно примери в тази посока, считаме че, няма законова пречка за реализация на този проект по Търговския закон.

Призоваваме за свикване на извънредно заседание на Изпълкома на БФС, което да доведе до положително решение за ЦСКА, милионите му привърженици и българския футбол.

Проектът подкрепят: Георги Димитров – Джеки, Георги Илиев – Майкъла, Спас Джевизов, Тончо Токмакчиев, Джими Найденов, и още много други легенди и привърженици.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.