Илияна Раева и Антония Първанова подписаха споразумение за евровота

Лидерите на „Обединена България” Илияна Раева и на НДСВ Антония Първанова подписаха споразумение за съвместни политически действия. ОБ и НДСВ са двете основни политически сили в новото обединение, част от което стават и други по-малки партии, граждански сдружения и неправителствени организации.

Най-достойният евродепутат, който България е имала, трябва да бъде подкрепен отново, призова Илияна Раева, визирайки новия си политически партньор Антония Първанова. Раева бе категорична, че много внимателно тя и партията й са направили своето лично проучване и са взели решение, че Първанова и НДСВ ще бъдат добър партньор, тъй като техният председател е доказал, че е вършил съвестно своята работа в защита на българския интерес в Европа.

Не трябва да си казваме, че „никой нищо не е свършил”, а да познаваме хората, които са го направили и да ги подкрепим, посочи Илияна Раева и съжали, че работата и изкованите от Първанова закони не са достигнали до всички български граждани, за да вземат те информирано решение когато се чудят кого да подкрепят.

Отговорност, грижовност и компетентност е онова, от което се нуждае управлението в България, посочи Раева. „Вярвам, че нашето обединение е онова, за което мечтаят българите и което могат да припознаят и да подкрепят истински”, категорична бе тя.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.