Идиот уби дете и рани психоложка, след което се гърмя с газов пищов

Кметът на Враца: Тук проблемите често се решават с бой, рекетират и мен

Когато някой – на 28 или на 82 години – реши да се прави едновременно на мъж и на Отело спрямо 15-годишни ученички; а също така и когато упоменатото човекоподобно се пробва да се прави на масов убиец в училищна сграда; както и когато имитира някакви зачатъци на съвест на молекулярно ниво или се мъчи да отърве решетките, като симулира опит за самоубийство с газов пистолет – това е завършен идиот.

От друга страна подобни примати се срещат не само сред простите хора (които сякаш е по-просто да бъдат разбрани), но и сред сложно устроени над-простосмъртни, свикнали да възприемат и консумират властта така, както хлорофилът на растенията използва светлината.

И не на последно място – процентът на такива идиоти спрямо цялото население на дадeна страна не се променя особено много с епохите и властовите системи и май е един и същ за древен Рим и дребна България.

Поради което ще оставим подробните репортажи с ужасяващите и хипер-мега-гига екслузивни подробности и интервюта за жълтите издания. А ние ще препечатим едно към едно – буквално Copy-Paste – съобщението на Прокуратурата на Република България.

Тъжно е, когато идиоти убиват деца…

Съобщение на Прокуратурата на Република България:

Преди обед на 06.11.2015 г. лицето Д. И., роден през 1987 г., от с. Струпец, общ. Сливен, е позвънявал по мобилния телефон многократно на ученичката от 12-то ОУ в гр. Сливен, С.В. След това, около 13,50 часа, Д.И. се е опитал да влезе в 12-то ОУ в гр. Сливен по време на учебни занятия, но е бил спрян от охраната. Целта на неговото посещение е да се срещне със С.В. На входа на училището е излязло пострадалото 15 годишно момиче, заедно с психоложката на училището, която се е опитала да разговаря с Д.И. Той е бил агресивно настроен към ученичката, извадил е нож и наранил с него психоложката, която се е опитала да го спре. След това нанесъл няколко удара по 15 годишното момиче, в резултат на което момичето е починало.

След това в двора на училището Д.И. е нанесъл няколко удара с нож на друго лице, негов връстник – К.М. – криминално проявен, след което с газов пистолет Д.И се прострелял в устата. К.М е настанен в МБАЛ „Д-р Ив. Селимински” – Сливен, с опасност за живота. Д.И. също е приет за лечение в Сливенската болница и е под полицейска охрана.

Извършват се оглед на местопроизшествието и разпити на свидетели-очевидци. На местопроизшествието е изпратен дежурния прокурор от Окръжна прокуратура-Сливен, за оказване на съдействие на разследващите органи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.