И това лято Mall Galleria Бургас е туристически хит по морето

Итова лято Mall Galleria Бургас остава един от най-посещаваните обекти за туристите по българското Черноморие. Над 10 000 чуждестранни гости на страната вече са пазарували в търговския център само от началото на новия летен сезон. Което показва, че дъждовете може да са пречка за плажуване, но не и за пазаруване.

Освен шопинг най-големият търговско-развлекателен център по морето е и атрактивна дестинация за развлечения, спорт, култура и гастрономия. Тази година са сключени договори с около 20 туроператорски фирми, сред които TUI, Dream Tours, Elite Tours, Thomas Cook, Prestige, PGA Tour. Числото набъбва чувствително, ако се прибавят групите от ученическите лагери по Южното Черноморие, които идват да се забавляват.

Въведената туристическа сезонна карта за отстъпки, която се разпространява чрез туроператори, на борда на самолетите, както и в хотели, киоски, вестникарски щандове и чейнч бюра в курортите също печели множество посетители. 260 000 са това лято картите, чрез които се пазарува с големи отстъпки в над 50 магазина.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.