И Станишев вече обяснява политиката във Фейсбук

“За четири години Борисов задуши почти цялата страна, като не даде и лев за развитие за регионите, с изключение на любимите му Бургас и София”, пише в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук лидерът на БСП Сергей Станишев, съобщи БГНЕС.

“Сега правителството дава 500 милиона за цяла България, а на него му се привижда наказателна акция. Време е да си избие от главата трайно настанилите се наказателни акции”, казва още Станишев

“Редица градове с кметове на ГЕРБ получават милиони за развитие. Варна – 4,5 млн. лева за ремонт на Двореца на спорта и културата, 1,5 млн. лева на Медицинския университет, за строителство на факултет по фармация, пари за интермодален комплекс и др. Бургас получава 5 млн. лева за спорен комплекс. И Стара Загора ще има спортен център. Освен за два университета в София, ще бъдат отделени 6 млн. лева за детски градини”, отчита Станишев.

Той е категоричен: “Ние не делим кметовете на наши и ваши. За нас е важно развитието на цяла България. А програмата “Растеж и устойчиво развитие на регионите” е ежегодна и догодина също ще бъдат разпределяни средства, като няма да “глобявaме” никой, както правеше той”, пише в заключение лидерът на БСП.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.