И Илиана Раева учреди партия

Илиана Раева, бивша гимнастичка, стана лидер на политическа партия "Обединена България". Движението се учреди в събота в НДК, а Раева се оплака, че заради ЕС и протестите делегатите трудно са влезли на събитието.

Формацията се определя в център-дясно на политическото пространство. „Новата партия ще предложи това, което иска всеки един нормален човек в тази държава – да има закони, които да се спазват от всички, да имаме едни нормални условия за живот, да няма безработица, образование за всички – това е стартът на една личност”, заяви Раева целите на партията си пред БНР.

По думите й ще бъдат сформирани консултативни съвети и ще бъдат ползвани „всички неправителствени организации, които имат своите изключителни програми, въпросът е някой да ги чуе, някой да им даде шанс да се случат”.

Раева каза, че подкрепа протестите, защото всеки нормален човек ги подкрепя.

„Гордея се, че съм българка, че всички носим този български дух, който не е мъртъв. Гордея се, че този дух се събуди, че той отстоява това, което иска. Вярвам, че българските граждани до края ще стигнат в това да постигнат желанията, които искат’, каза още Раева.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.