И доброволци на ББЦ помагат на варненци

И доброволци на “България без цензура” помагат на варненци след потопа. “20 наши момчета цяла нощ са били на мястото на наводненията и ще продължат да са до бедстващите хора”, съобщи лидерът на “България без цензура” Николай Бареков. Той смята, че проблемът е в липсата на сериозна техника, която общината и службите трябва да осигурят, за да се изрови калта, която достига височина 1 метър. Бареков изрази съболезнования на близките на загиналите в потопа.

“През изминалата нощ не сме политизирали бедствието, но тази сутрин виждам реакцията на останалите политици и ще кажа, че когато едно правителство си изоставя народа, то Господ изоставя правителството”, заяви лидерът на ББЦ. “Портних, Орешарски и тези в парламента са виновни за трагедията”, категоричен е лидерът на “България без цензура”.

“Анализът за случилото се в “Аспарухово” ще бъде направен, но реакцията на премиера Пламен Орешарски и на кмета на Варна Иван Портних е абсолютно неадекватна! Най-вероятно ще се окаже, че незаконната сеч в района на наводнението, която е под юрисдикцията на общината, е причинила тази човешка трагедия”, казва лидерът на ББЦ, цитиран от barecov.com.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.