Хлапе даде на Мишел Обама CV-то на безработния си баща

Мишел Обама както всяка година се срещна с децата на служителите на Белия дом, за да отговори на техни въпроси. Срещата претърпя сериозен обрат, когато 10-годишно момиче каза на първата дама, че нейният татко е от три години без работа. Веднага след това малката Шарлот Бел подаде на първата дама неговото CV, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от bTv.

Мишел Обама изглеждаше малко смутена, но после обясни на останалите деца, които може би не бяха чули думите на момиченцето от първия ред, че въпросът е донякъде личен, но тя ще види какво може да направи.

Когато срещата на децата с първата дама приключи, тя се приближи до момичето и го прегърна, а после се върна до масата и взе резюмето, след което напусна Източния салон.

Оказва се, че в семейството на Шарлот миналия уикенд се пошегували, че ще отнесат въпроса за безработния татко до първата дама. Никой обаче не подозирал, че Шарлот наистина ще го направи.

Майката на Шарлот работи в Белия дом, но не иска нито да бъде идентифицирана, нито да се съобщава на каква длъжност е. Бащата Бен Бел неотдавна се опитал да получи работа в администрацията на Обама. Той е работил за кампанията по преизбирането на президента преди две години.

Снимка: abcnews.go.com

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.