Гого, стиска ли ти да ограничиш Борисов?

„Пукажи на тия хора“, не е песен създадена от Криско.Това е песен създадена от Борисов и хилядите насекоми около него, привлечени от светлините на въображаемия му престол.

Спират Криско. Много добре. Мноу тъпо парче, както биха казали някои. Но вижте мотивите- „Председателят на СЕМ Георги Лозанов обаче бе категоричен, че „тази песен вреди на моралното, психическото и физическото здраве на децата“. Според него проблемът не е в циничните думи, а в цинизма в отношението към секса, когато той се свързва само с материални облаги.

Ало Гого, ами нещо да кажеш за простотиите на Борисов. За „целИването на моста“? За Лиляна Павлова и Индира Ганди? За проникновението на герберастки дупутати, че сме се освободили от турско робство преди 500 години? За „алтруизма“ и „алтизма“ на Цветанов?

Проблемът драги ми Лозанов, не е в Криско, макар че песента повтарям, трябва да бъде ограничена. Проблемът е, че Криско е създал такава песен, заради въпиющата неграмотност на герберите и връткането на „интелектуалните“ продажници около тях. Заради миризмата на материалните облаги, които Борисов яко им „мятка“.

Гого, стиска ли ти да ограничиш Борисов?

Един коментар за “Гого, стиска ли ти да ограничиш Борисов?

  • 28.08.2014 в 17:24
    Permalink

    За да ти стиска трябва да си личност, а не леке!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.