ГЕРБ: Волен Сидеров ще бъде съден за всяка клевета и обида

Твърденията на Волен Сидеров са лъжа и срещу него ще бъде заведено съдебно дело за клевета и обида, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ след сутрешните бомбастични изказвания на предводителя на „Атака”, направени в разговор с Николай Бареков в студиото на ТВ7.

"Категорично отказваме да влизаме в обяснителен режим през медиите с един видимо нестабилен психически човек. Съдебната зала е мястото, където г-н Сидеров ще понесе законовите последици от извършеното. Категорично заявяваме, че г-н Сидеров ще бъде съден за всяка клевета и обида, с която е свързал имената на председателя и зам.-председателя на ГЕРБ – Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Призоваваме г-н Сидеров да се извини и да оттегли клеветите и обидите, които изсипа в медийното пространство, за да не понесе санкциите на закона. Напомняме му, че никой не е по-голям от буквата на закона и той като човек, който има претенциите, че участва активно в създаването на законовите норми, не бива да прави престъпление" – се казва в съобщението на ГЕРБ.

Припомняме, че в сутрешния блок на ТВ7 Волен Сидеров извади стари слухове и ги притопли като политически новини от първа ръка. Казано в реюме, Сидеров оповести, че бизнесменът Мишо Бирата е убит по поръчка на Цветан Цветанов, за да се прикрие Бойко Борисов. И още: че ГЕРБ Яне Янев чрез гей-компромат, а самият Сидеров бил главната мишена на бившите управляващи. По думите на председателя на „Атака” в момента лидерите на ГЕРБ са обхванати от страх, а „страхът, който сега ги обхваща може да доведе до мобилизиране на криминалните структури и включително до гражданска война!”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.