ГЕРБ призовава партиите към обединение за национално спасение

„Призоваваме политическите сили в България към обединение за национално спасение. Не случайно нашият слоган е „стабилност“. Това послание е взаимствано от Германия“. Това обясни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при срещата си в централата на партията с председателя на Групата на Европейската Народна партия (ЕНП) в Европейския парламент Манфред Вебер. Борисов изтъкна, це ГЕРБ дори нене води агитация, а казва на българите какво е реалното положение в държавата.

„Имаме експертите, подкрепата в Брюксел, носим си политическата отговорност и имаме готовност да управляваме. Ако българите искат желаното да им бъде представяно като действително, да гласуват за други партии. Ние не даваме обещания. Помагаме на пострадалите от бедствията хора и ще се опитаме да върнем страната в нормалното положение, в което беше. Имаме мобилизация, но тя е на фона на много трезва преценка“, заяви още Борисов, цитиран от своя пресцентър.

Няма съмнение, че това едногодишно управление на социалистите беше тотален провал. След изборите от Европейската комисия и от Брюксел ще се постараем да Ви предоставим цялата подкрепа, от която имате нужда, увери Манфред Вебер.

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.