ГЕРБ прекъсва кампанията си с доброволческа акция

ГЕРБ прекъсва предизборната си кампания с доброволческа акция по места. От вторник партията изпраща всички свои кандидати за народни представители да подпомогнат хората в пострадалите от наводненията региони, реши Изпълнителната комисия на партията.
Всички над 470 кандидати от листите на ГЕРБ ще се включат в почистването на домовете на засегнатите домакинства, както и в отстраняването на нанесените щети в Монтанско, Бургаско и Хасковско.
В инициативата като доброволци ще се включат всички структури на партията – Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ и Предприемачи ГЕРБ. ПП ГЕРБ призовава всички свои членове и симпатизанти също да подпомогнат пострадалите от наводненията граждани и региони.
Централата на ПП ГЕРБ вече разработва план за разпределение на кандидат-депутатите в засегнатите от наводненията селища. Ще бъдат осигурени ботуши, лопати, кофи и всичко необходимо за разчистването на наводнените райони. Освен това, ГЕРБ ще осигури за пострадалите домакинства вода и стоки от първа необходимост.
След разчистването на последиците от наводненията, ПП ГЕРБ ще възстанови предизборната си обиколка в страната, съобщиха от партийния пресцентър.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.