Фандъкова: Моята кампания ще е разговор за София

Надявам се кампанията да е с нови идеи за София, а не за политиканстване. Някои от опонентите искат да решават национални проблеми, а други вътрешнополитически. Моята кампания ще е разговор за София. Това заяви в студиото на bTv кметът на София Йорданка Фандъкова, която ще се бори за трети мандат на “Московска” 33.

За предстоящата предизборна кампания тя каза още, че целта ѝ в момента е ремонтите да бъдат приключени максимално бързо и посочи, че ще води кампания единствено в последния месец. Въпреки това настоящият кмет заяви, че няма притеснения за изборите, защото екипът ѝ работи във всички сфери през последните години.

Фандъкова изтъкна, че в момента общината изпълнява тригодишна програма, която е започнала миналата година. „Стараем се да не се блокира изцяло града, а в същото време базовата инфраструктура няма алтернатива”, обясни тя и отбеляза, че догодина ще се акцентира на ремонтите в кварталните улици.

Според нея третата линия на метрото може да започне още тази година. Най-тежкият участък от строителството ще бъде край “Малък градски театър зад канала”.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.