Европейските консерватори поканиха ББЦ на разговори

ЕС подписа за отпадане на роуминг таксите

Групата на Европейските консерватори и реформатори в Европейския парламент прати покана за разговори и сътрудничество до лидера на “България без цензура” Николай Бареков. Това съобщиха от пресцентъра на партията. „Забелязахме с интерес появата и еволюцията на Вашата политическа партия “България без цензура”.Ние вярваме, че има значителен брой допирни точки измежду политиките, за които се бори Вашата партия и тези на Групата на ЕКР, пише в писмото си до Бареков генералният секретар на групата на Европейските консерватори и реформатори в Европейския парламент Франк Барет.

“Ние бихме искали да Ви поканим на открит диалог с нас за развиване на стабилни отношения между „България без цензура”, нашата политическа група и националните партии, които са свързани с нас“, пише още той.

В писмото си Барет отправя покана представители на „България без цензура” да се срещнат в Брюксел с депутати от парламентарната му група.

Той декларира и готовност да изпрати свои емисари за разговори в София.

„България без цензура” приема като комплимент отправената покана, въпреки че все още е рано партията да определи своето място в Европейския парламент, се казва в съобщението на партията.

10 Comments

  1. Това е голямо признание за Бареков , браво само така, само напред и нагоре

  2. Мутрата сигурно пикае кръв, но свърши се вече с него, след операция Чисти ръце няма да им и помен от него.

  3. Не е учудващо, виждат че българите го подкрепят.

  4. Трябва да се вземат предвид настроенията в страната! В случая настроенията са такива, че ББЦ са по харесвани от други парламентарно представени.

Leave a Reply

Your email address will not be published.