“Евромайки” и ББЦ организират дарителска акция “Помощ за Мизия”

“Евромайки” и ББЦ провеждат акция „Помощ за Мизия“, подобна на кампанията „ Помощ за Варна“ и призовават всички добри и състрадателни хора да дарят каквото могат за нуждаещите се.

Още в първите часове след бедствието доброволците на „Евромайки“ в Петрич, Габрово и Пловдив събраха дрехи, одеяла, храна и стоки за бита, които днес ще бъдат раздадени на хората в Мизия.

„Природните катаклизми, които връхлитат България, трябва единствено да ни сплотят и да ни накарат да се замислим защо ни се случва всичко това. Сега е времето да бъдем Хора, приятели, патриоти, да покажем на нуждаещите се, че не са сами”, коментира пред сайта barecov.com Калина Крумова, председател на „Евромайки“. Крумова уточни, че акцията „Помощ за Мизия“ продължава през седмицата в офисите на ББЦ в цялата страна, като събраните помощи ще бъдат своевременно изпращани към кризисния щаб, който ББЦ организира в района, пострадал от бедствието.

“Най- необходими в момента са вода, пакетирани храни с дълготраен срок на годност, облекло и покъщнина”, изтъкна Калина Крумова.

На сайта barecov.com са поместени адресите на офисите в големите градове, където желаещите да помогнат могат да даряват помощи за хората от Мизия и Бяла Слатина.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.