Етичната комисия на ВСС се е самосезирала за депозитите на магистрати в КТБ

Ясен Тодоров: Покрай КТБ неоснователно отново се лепва петно върху съдебната система

Етичната комисия на Висшия съдебен съвет се е самосезирала във връзка с изнесетите списъци на вложители в КТБ и имената на магистрати в тях. На заседанието на комисията в понеделник ще бъдат обсъдени действията, които трябва да се предприемат. Но на първо време ще бъдат поискани оригиналните списъци от синдиците на КТБ, както и документи от Сметната палата, за да се установи дали декларираното там имущество съответства на сумите по влоговете в банката.

Това съобщи днес председателят на комисията Ясен Тодоров, цитиран от “Правен свят”. Тодоров увери, че ще се проверят декларациите и на Васил Петров и Румен Георгиев – членовете на сегашния състав на ВСС, които са в списъка с физически лица, имали депозити в КТБ.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Господине Тодоров и всички вие ВСС-ноиди, добре знаем, че за пореден път ще ни финтирате с фасадното си нищоправене. Затова запомнете, че Видов ден ще има за всички вас(учтивата форма не важи за безродници) – цялата съдийско-прокурорско-следователско-ченгеджийска гмеж от корумпирани слуги на тарикатско-олигархичната измет. Рано или късно ще ви изметем, запомнете го. Ще ви лустрираме и ще ви хвърлим в дранголника. Вие изменихте на България и на Народа си.

Leave a Reply

Your email address will not be published.